Danak u krvi: Srbija – Venecuela – Rusija

Republika Srbija, Beograd, Cankareva 6; Matični broj: 28207891; PIB: 109630236; Tel:+381 63 8813783; Tekući Račun: 205-0000000241220-48; E-mail: [email protected]

Srbija se svakodnevno suočava sa provokacijama i izazovima koji imaju za cilj destabilizaciju države, a sled poteza albanskih terorista – predvođenih  marionetskom vladom u Prištini – ukazuje na nameru replike ukrajinskog scenarija. Nakon nasilnog ulaska na skup predstavnika srpskih vlasti u Kosovskoj Mitrovici, brutalnog prebijanja nenaoružanih ljudi, uz upotrebu naoružanja i šok bombi na goloruki narod, od Srbije se očekuje odgovor, koji će – ma koliko bio uzdržan  – izazvati nove incidente. Izvođači radova su banditi “specijalci”, obučavani od strane američkih sponzora, a poteze “vlade” takozvane nezavisne države Kosovo, sastavljene od ratnih zločinaca u jagnjećoj koži,  inspiratori ušančeni u američkoj vojnoj bazi Bondstil pokreću daljinskim upravljačem.

Scenario rušenja nekooperativne vlade Aleksandra Vučića, ne može biti sproveden bez domaćih izdajnika, svih fela, zaduženih za izvođenje naroda na ulice u krvavoj replici Majdana. Svaki povod je dobrodošao: hoćemo veće penzije, poštari traže veće plate, sindikati se bore za pravedniju raspodelu onoga čega nema, maskirani “crveni” ustaju u zaštitu “radnika” s jedinim sloganom: dole vlada. A ko će gore – već će se dogovoriti. Nadaju se da će prigodan, mada već otrcan slogan “hoćemo promene”, i ovog puta zavesti mase na ulicu.

Istovremeno, u Venecueli, pobuna zatvorenika sa tragičnim ishodom – režirana ili spontana – poslužiće svrsi rušenja predsednika Madura. “Diktator” – ubica zaslužuje pravičnu kaznu koju će odrediti samozvani globalni tužilac, sudija, porotnik i jedini pouzdani svedok tragičnog događaja. Udvorički mediji u Srbiji već uveliko koriste šablon izveštavanja štancovan u Vašingtonu, ne postavljajući pitanje kako se završavaju zatvorske pobune u Americi, niti iko proziva predsednika za način na koji rešava probem.

Da li je slučajno što su upravo Srbija i Venecuela jedine odbile “kažnjavanje” Rusije, optužene po  orvelijanskom scenariju za sva zla ovog sveta. Da  li smo osuđeni da kao slobodne države platimo ceh nametnutog jednoumlja, koji Srbija uveliko plaća  genocidom – započetim u aprilu 1999, tokom hemijskog, radiološkog i biološkog rata protiv stanovništva na sopstvenoj teritoriji.

 

PRESEDNIK UO MREŽE:
Ratko Krsmanović

 

Liked it? Take a second to support Petar Končar on Patreon!

Become a patron at Patreon!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.