Vojnici UN i Francuske primorali devojčice na seks sa psima!

Foto: ABC News

U izveštaju Aids-free world, međunarodne organizacije koja istražuje „zloupotrebe, nepravde i nejednakost”, potvrđeno je da su vojnici Francuske i UN u Centralnoafričkoj Republici seksualno zlostavljali najmanje 98 devojaka i devojčica.

Izveštaj takođe navodi da je francuski komandant prisilio četiri devojčice na seks sa psima kako bi se vojnici zabavljali gledajući.

Izvori navode da su žrtve bile vezane, a da je potom francuski komandant doveo pse i prisilio devojčice na seks sa životinjama.

Nakon što je „zabava” završena, francuski vojnici su dali žrtvama po 5.000 centralnoafričkih franaka (oko 9 US $), kao kompenzaciju.

„Tri devojčice koje su intervjuisane su zatražile medicinsku pomoć, a četvrta je odmah potom umrla od nepoznate bolesti”, navodi se u izveštaju.

Ovaj konkretan zločin se dogodio krajem 2014. godine, a ostali slučajevi silovanja u svakoj od prethodne tri godine. Većina počinilaca više ne služi u Centralnoafričkoj Republici, i vratili su se u svoje zemlje.

Nakon što je vest procurela u javnost ovog meseca, visoko rukovodstvo UN je održalo hitan sastanak 29. marta, kojim je predsedavao generalni sekretar Ban Ki-Mun, na kojem je diskutovano o zločinima počinjenim od strane vojnog osoblja UN nad lokalnim stanovništvom.

Interesantno je da su zapadni mediji ovaj slučaj relativno stidljivo ispratili, za razliku od „seksualnih napada” na Nemice u Kelnu, tokom novogodišnje proslave na gradskom trgu.

Tada je zapadna medijska mašinerija, imigrante i sve neevropsko stanovništvo prikazivala kao divljake bez razumevanja „evropskih vrednosti” (podsetimo da i pored seksualnog uznemiravanja, nijedan slučaj silovanja te večeri nije zabeležen), i povela se javna rasprava o neophodnoj seksualnoj edukaciji došljaka, a na javnim mestima, poput autobuskih stajališta i bazena, osvanuli su posteri sa instrukcijama za ponašanje prema ženama, namenjeni za imigrante.

Sa druge strane, Evropa preko svojih vojnih trupa veoma uspešno izvozi evropske vrednosti u Afriku i Aziju, više vekova unazad.

 

Liked it? Take a second to support Milica Nikolić on Patreon!

Become a patron at Patreon!

Source: http://www.telesurtv.net/english/news/Report-French-Commander-Forced-CAR-Girls-to-Have-Sex-with-Dog-20160331-0006.html

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.